::::ماهي هايي که چشم جعلي مي سازند::::
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 949
بازدید دیروز : 1026
بازدید هفته : 2605
بازدید ماه : 2595
بازدید کل : 131139
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

 

    ..::::ماهی هایی که چشم جعلی می سازند::::..                

یافته های جدید دانشمندان علوم دریایی نشان می دهد، ماهی های زیبای کوچک می توانند برای فرار از دست شکارچیان، نقطه "چشمی" بزرگ تری را در باله عقبی خود رشد و اندازه چشم واقعی خود را کاهش دهند.

به گزارش "انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"به نقل از خبرگزاری مهر،پژوهشگران مطالعات صخره های مرجانی مرکز ARC استرالیا دریافته اند دوشیزه ماهی های کوچک نه تنها یک لکه چشمی جعلی بزرگ در نزدیکی دم خود رشد می دهند بلکه می توانند اندازه چشم واقعی خود را نیز کاهش دهند. نتیجه این تحقیقات نشان داد ظاهر دوشیزه ماهی به گونه ای به نظر می رسد که گویی در مسیر مخالف حرکت می کند و این ظاهر ماهی های شکارچی را سردرگم و گیج می سازد.

"اونا لانستت" مجری این تحقیقات گفت: این حیله گری ماهی کوچک، یک شاهکار بزرگ و شگفت انگیز است. دوشیزه ماهی های جوان، رنگ زرد کمرنگی دارند و این دایره سیاه رنگ "چشمی" بر روی دم این ماهی بسیار به چشم می آید. اما به تدریج که این ماهی بزرگ می شود این دایره سیاه رنگ نیز رنگ می بازد و از بین می رود. محققان در صخره های مرجانی طبیعی دوشیزه ماهی های جوانی را شناسایی کردند که وجود این لکه های چشمی بزرگ، درصد زنده ماندن آنها را نسبت به ماهی هایی که لکه های طبیعی داشتند پنج برابر می کرد.
این پژوهشگران می گویند یافته های آنها حاکی از عملکرد موفق لکه چشمی است که موجب می شود ماهی های جوان با این حقه، شانس خورده نشدن خود را افزایش دهند.
این پدیده در محیط آزمایشگاه نیز مطالعه شده است. این پژوهشگران می گویند دریافته ایم وقتی دوشیزه ماهی های جوان در مخزن ویژه قرار می گیرند که می توانند بوی ماهی های مهاجم را تشخیص داده و آنها را مشاهده کنند، به طور خودکار شروع به رشد دادن لکه چشمی بزرگ تری بر روی دم خود کردند و مورد حمله مهاجمین قرار نگرفتند. در این حالت چشم واقعی این ماهی ها به نسبت کوچک شد. این در حالی است که رشد این لکه چشمی در این ماهی ها به نسبت دوشیزه ماهی هایی که در معرض ماهی های گیاه خوار قرار داده شده بودند و یا ماهی هایی که کلا جدا از بقیه نگهداری می شدند بسیار بیشتر و قابل توجه تر بود. لانستت اظهار داشت: همه اینها نشان می دهد که حتی یک ماهی بسیار جوان و کوچک چند میلی متری گستره ای از استراتژی های هوشمندانه را برای زنده ماندن در خود تکامل می دهد که می توانند در موقعیت های خطرناک از آنها استفاده کنند.

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است